Κόσμος

Πέθανε ο Πίτερ Γκρέιβς

Ο ηθοποιός Πίτερ Γκρέιβς, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ΄60,

 

 

“Επικίνδυνες Αποστολές” και στην ταινία Airplane , (“Μια τρελή απίθανη πτήση”), που προβλήθηκε το 1980, πέθανε χθες Κυριακή σε ηλικία 83 ετών στο Λος Άντζελες.
 
Εκπρόσωπος του Γκρέιβς είπε ότι ο ηθοποιός πέθανε προφανώς από ανακοπή στο σπίτι του στο παραθαλάσσιο προάστιο Πασίφικ Πάλισεϊντς. Είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι του μετά από γεύμα που είχε με την οικογένειά του για τον εορτασμό των γενεθλίων του που θα ήταν την Πέμπτη.

 
Ο Γκρέιβς έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του Τζιμ Φελπς στις “Επικίνδυνες Αποστολές”- ήταν εκείνος που λάμβανε τις οδηγίες για την αποστολή της ομάδας του σε μία κασέτα η οποία, στη συνέχεια, αυτοκαταστρεφόταν.
Εμφανίστηκε σε περίπου 130 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Το 1971 βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του στις “Επικίνδυνες Αποστολές”.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Τραμπ κατά της κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης για την υποστήριξή της στον «τάχα κομμουνιστή» υποψήφιο Μαμντάνι
Η κυβερνήτρια της πολιτείας της Νέας Υόρκης δήλωσε τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Δημοκρατικού υποψηφίου, δηλώνοντας ότι η καταπολέμηση του υψηλού κόστους ζωής, ήταν πάντα η «προτεραιότητά» της
Η κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Κάθι Χόκουλ