Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ουγγαρία μετέφερε την πρεσβεία της πίσω στο Κίεβο

Βελτιωμένη είναι πλέον η κατάσταση στο Κίεβο με την Ουγγαρία να επιλέγει να μεταφέρει την πρεσβεία της πίσω στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, η Ουγγαρία μετέφερε την πρεσβεία της στην Ουκρανία πίσω στο Κίεβο από το Λβιβ, καθώς η κατάσταση ασφαλείας στην ουκρανική πρωτεύουσα συνεχίζει να βελτιώνεται, ανακοίνωσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο.

Σε ένα βίντεο που ανήρησε στο Facebook, ο Σιγιάρτο είπε ότι η μετακίνηση του προσωπικού της πρεσβείας ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και πως η πρεσβεία στο Κίεβο λειτουργεί ήδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1