Κόσμος

Πολιτικός φωτογραφήθηκε γυμνός για λόγους διαμαρτυρίας [pic]

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε Νορβηγός πολιτικός Svein Ingvald Opdal, 71 ετών για να δείξει την ενόχλησή του για τα κρουαζιερόπλοια που περνάνε μπροστά από το τόπο των καλοκαιρινών του διακοπών.

Ο 71χρονος πολιτικός του κόμματος των Πρασίνων πόζαρε γυμνός για να δείξει την έντονη ενόχλησή του επειδή τα κρουαζιερόπλοια του χαλάνε τις διακοπές.

Ο Svein Ingvald Opdal ανέβασε την φωτογραφία του στο Intagram, σχολιάζοντας ότι το έκανε επειδή εξοργίστηκε, όταν, φτάνοντας στο χωριό Olden, έβλεπε να περνάνε τρία μεγάλα κρουαζιερόπλοια:

“Φτάσαμε στο Olden και αμέσως είδαμε τρία μεγάλα κρουαζιερόπλοια”, δήλωσε στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό NRK.

“Ανακαλύψαμε αργότερα ότι συνολικά υπήρχαν συνολικά 11.000 επιβάτες και δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτά τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια”.

https://www.instagram.com/p/BmFjVJcjKtm/?taken-by=sveinopdal

πηγή: telegraph.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Ιταλίδα ηθοποιός, Λέα Μασάρι – Είχε παίξει στο πλευρό των Αλέν Ντελόν και Ομάρ Σαρίφ
Η καταξιωμένη καλλιτέχνης άδησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών - Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Λουί Μαλ, ο Μικελάντζελο Αντονιόνι, οι αδελφοί Ταγιάνι, ο Φράνκο Ρόζι
H Λέα Μασάρι