Κόσμος

Πολύνεκρο τροχαίο στα νησιά Παπούα

 

Ένα από τα πιο πολύνεκρα τροχαία στην Παπούα Νέα Γουινέα έγινε το βράδυ.

 

Μετά από σύγκρουση ανάμεσα σε δυο λεωφορεία που κινούνταν με τρελή ταχύτητα και στοίχισε τη ζωή 40 επιβατών. Πρόκειται για το χειρότερο τροχαίο δυστύχημα που έχε αναφερθεί στην Παπούα Νέα Γουινέα, σύμφωνα με ανταποκρίσεις από το Πορτ Μόρεσμπι σήμερα Πέμπτη.
 
Οκτώ ακόμα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά από τη σύγκρουση και υπάρχουν φόβοι ότι ο απολογισμός των νεκρών θα αυξηθεί.
Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο των Υψιπέδων στην επαρχία Μορόμπε, στις βορειοανατολικές ακτές της νήσου.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κραυγή δημοσιογράφου στη Γάζα που είδε την οικογένειά του να πεθαίνει μπροστά του - «Ο κόσμος μάς αντιμετωπίζει με αδιαφορία»
Ο Al-Dahdouh έχασε τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και το εγγόνι του σε αεροπορικές επιδρομές - Καταγγέλει γενοκτονία και ασκεί κριτική στην κάλυψη των διεθνών ΜΜΕ για τον πόλεμο στη Γάζα
Ο δημοσιογράφος Wael Al-Dahdouh