Κόσμος

Πομπέο – Κασόγκι: “Παραβίαση του διεθνούς δικαίου η φρικτή δολοφονία του”

Παράβαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου χαρακτήρισε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο τη δολοφονία Κασόγκι.

“Αυτό που συνέβη στον Σαουδάραβα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι ήταν μια φρικτή ενέργεια” τόνισε ο Πομπέο, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

[read4more]

“Ο φόνος, η δολοφονία του στο προξενείο στην Τουρκία παραβιάζει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου. Αυτό είναι ξεκάθαρο” συμπλήρωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Ωστόσο, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών επέμεινε στην αναγκαιότητα η Ουάσιγκτον να διατηρήσει τις σχέσεις της με το Ριάντ.

Παράλληλα, ο Πομπέο απέφυγε να αποδοκιμάσει άμεσα τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με διαφήμιση της Σερένα Γουίλιαμς να κάνει ένεση αδυνατίσματος
Στο βίντεο, η Γουίλιαμς φαίνεται να χορεύει και να παρουσιάζει πόσο «βολικό» είναι να χρησιμοποιεί κανείς τα φάρμακα GLP-1 μέσω της εφαρμογής Ro, ενώ αναφέρει ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα και σε μορφή χαπιού
Η Σερένα Γουίλιαμς κάνει ένεση κατά της παχυσαρκίας σε διαφημιστικό σποτ
Ρωσία: «Οι ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του στρατηγού Αλεξέγεφ ομολόγησαν ότι εκτελούσαν εντολές της Ουκρανίας»
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατηγορεί την Ουκρανία ότι επιτέθηκε στον στρατηγό για να σαμποτάρει τις ειρηνευτικές συνομιλίες
μόσχα