Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι: Η πλειοψηφία των Βρετανών θέλει να προσκληθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Παρά τις… επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως είναι «ευπρόσδεκτος» από τους Βρετανούς στην στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Ipsos για λογαριασμό της εφημερίδας London Evening Standard, το 60% των ενήλικων ερωτηθέντων της Βρετανίας, θεωρεί ότι θα πρέπει να σταλεί πρόσκληση στον πρίγκιπα Χάρι για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ενώ ποσοστό μόλις 30% εξέφρασε αντίθετη γνώμη.

Η ηλικιακή ομάδα 55 και άνω εμφανίζεται διχασμένη με το 42% να μην θέλουν να παραστεί ο Δούκας του Σάσεξ στην τελετή της 6ης Μαϊου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και το 47% να διαφωνεί.

Από την άλλη πλευρά τρεις στους τέσσερις της ηλικιακής ομάδας 18 έως 34 ετών θεωρούν ότι ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου δεν θα πρέπει να απουσιάσει από μια τόσο σημαντική στιγμή όπως και η πλειοψηφία (65%) των ατόμων ηλικίας 35 – 54 ετών.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά το παλάτι…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25