Κόσμος

Πρώην σύμβουλος Τζόνσον: Τον άκουσα να λέει «αφήστε τα πτώματα να στοιβάζονται κατά χιλιάδες»

Ο πρώην σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον, ο Ντόμινικ Κάμινγκς, επιβεβαίωσε σήμερα στην κατάθεσή του ενώπιον επιτροπής της βρετανικής βουλής ότι άκουσε τον Βρετανό πρωθυπουργό να λέει «αφήστε τα πτώματα να στοιβάζονται κατά χιλιάδες» όταν συζητούσε αν θα πρέπει να κηρύξει ένα τρίτο lockdown -λόγω του κορονοϊού– στα τέλη του περασμένου έτους.

Ο Τζόνσον έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα ότι έκανε αυτή τη δήλωση, αλλά όταν ο Κάμινγκς ρωτήθηκε αν άκουσε τον πρωθυπουργό να λέει αυτά τα λόγια, απάντησε: «Ναι», επιβεβαιώνοντας την αρχική αποκάλυψη του BBC. «Το άκουσα αυτό στο γραφείο του πρωθυπουργού» είπε ο πρώην σύμβουλος στην επιτροπή της Βουλής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα» Κομισιόν στην Τουρκία για το GSI: «Σημαντικό πρότζεκτ η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας και Κύπρου – Θέλουμε να ολοκληρωθεί»
Το GSI είναι ένα έργο ύψιστης στρατηγικής σημασίας για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το οποίο η ΕΕ έχει εγκρίνει επιχορήγηση ύψους 657 εκατομμυρίων ευρώ
Η φρεγάτα «Λήμνος» του Πολεμικού Ναυτικού 1