Κόσμος

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι υποδομές στο Λένινγκραντ μετά την πυρκαγιά στον τερματικό σταθμό αερίου Novstek

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι βασικές υποδομές στην περιφέρεια του Λένινγκραντ, στη Ρωσία, όπου βρίσκεται ο τερματικός σταθμός αερίου της Novatek όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά τις πρώτες πρωινές ώρες, αποτέλεσμα μιας επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας του Λένινγκραντ, στη Ρωσία, «έχει κηρυχθεί κατάσταση ύψιστου συναγερμού για τις υποδομές κρίσιμης σημασίας» όπως ανέφερε η περιφερειακή διοίκηση σε ανάρτηση στο Telegram.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν λάβει την εντολή να καταστρέφουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη αν εντοπιστούν σε κοντινές περιοχές, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax-Ukraine, που επικαλείται ανώνυμες πηγές, η πυρκαγιά στο συγκρότημα Ουστ – Λούγκα, στον Κόλπο της Φινλανδίας, περίπου 170 χιλιόμετρα δυτικά της Αγίας Πετρούπολης, ήταν το αποτέλεσμα μιας «ειδικής επιχείρησης» των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Γροιλανδία δεν παραχωρείται στις ΗΠΑ – Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επέλθει συμφωνία» λέει η πρωθυπουργός της Δανίας
Η Φρεντέρισεν αρνήθηκε να διευκρινίσει το περιεχόμενο των συνομιλιών με τις ΗΠΑ και συμπλήρωσε πως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσαν να διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν
Ο βασικός ρόλος της μόνιμης παρουσίας της CIA στη Βενεζουέλα: Επαναλειτουργία της πρεσβείας τους στο Καράκας θέλουν οι ΗΠΑ
Σύμφωνα με το CNN, η CIA έχει συμβάλει στην ανατροπή του Μαδούρο και είναι έτοιμη να βοηθήσει ενεργά στη διαχείριση των σχέσεων της κυβέρνησης Τραμπ με τη νέα ηγεσία της Βενεζουέλας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίνει συνέντευξη Τύπου μετά την αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Βενεζουέλα, στο Παλμ Μπιτς.