Το ελικόποτερο, ένα Mi-8, μετέφερε 18 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 5 μέλη πληρώματος, όταν έπεσε χθες σε λίμνη του Μουρμάνσκ, σύμφωνα με περιφερειακούς αξιωματούχους.
Δύο τραυματίες νοσηλεύονται, ενώ οι λοιποί επιβαίνοντες αγνοούνται, διευκρίνισαν οι αξιωματούχοι.
“Το ελικόπτερο βρίσκεται στο νερό”, διευκρίνισε η εκπρόσωπος του υπουργείου αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων Τατιάνα Ζαχάροβα. Δύτες μετέχουν στις έρευνες για τους αγνοούμενους.
Το ελικόπτερο ανήκε στην εταιρεία Apatite, η οποία κατασκευάζει συστατικά λιπασμάτων και πιστεύεται ότι ο διευθυντής της εταιρείας Αλεξέι Γκριγκόριεφ και ο υποδιευθυντής του Κονσταντίν Νικίτιν επέβαιναν στο ελικότπερο, δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Όλγκα Κρίτσεκ.
Επίσης πιστεύεται ότι στο ελικόπτερο επέβαινε και ο αναπληρωτής διοικητής του Μουρμάνσκ.
Ο Ντένις Πούσιν, εκπρόσωπος της περιφερειακής διοίκησης του Μουρμάνσκ αρνήθηκε προς το παρόν να κοινοποιήσει τα ονόματα των επιβατών.
Διαβάστε
Eλεύθερος ο αμερικανός λοχίας που κρατούσαν επι 5 χρόνια οι Ταλιμπάν
ΗΠΑ: Σβήνουν οι ελπίδες για 6 αγνοούμενους ορειβάτες
Φρικιαστικό δυστύχημα: Τρένο διαμέλισε Ινδό (video)
«Τα Ελγίνεια μάρμαρα δεν ανήκουν σε μας», λέει ο Βρετανός συγγραφέας Χ. Τζέικομπσον
