Κόσμος

Ρώσος διοικητής: «Μόνο με πυρηνικά μπορούμε να νικήσουμε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία»

Με αμείωτη ένταση μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, χωρίς να διαφαίνεται κάποιο σημάδι αποκλιμάκωσης. H Ρωσία εξακολουθεί να χτυπά σε υποδομές ζωτικής σημασίας για τη χώρα, βυθίζοντας εν μέσω βαρυχειμωνιάς εκατομμύρια πολίτες στο κρύο και το σκοτάδι. 

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ρώσου διοικητή στο Ντονέτσκ, περιοχή ανατολικά της χώρας, προκαλούν μεγάλη ανησυχία για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία. «Η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει το ΝΑΤΟϊκό μπλοκ αν δεν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα», υποστήριξε ο Alexander Khodakovsky, μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση για τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Σημείωσε μάλιστα ότι η Μόσχα δεν μπορεί να κάνει πολλά στην Ουκρανία γιατί έχει «περιορισμένες δυνατότητες στην περιοχή». Ο Ρώσος διοικητής στο Ντονέτσκ υποστήριξε δε ότι η Ρωσία μάχεται ενάντια σε ολόκληρη τη Δύση και ως εκ τούτου η κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία «μπορεί να είναι μόνο μία: τα πυρηνικά». 

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε το νατοϊκό μπλοκ με συμβατικά μέσα» φέρεται να είπε ο Alexander Khodakovsky. «Έχουμε όμως τα πυρηνικά όπλα γι’ αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Alexander Khodakovsky: 

Η Μόσχα, σύμφωνα με το CNNi, δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις του Alexander Khodakovsky. 

Με πληροφορίες από CNNi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με Τραμπ και Επστάιν να ξεφαντώνουν στη Φλόριντα – «Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι μαζί του» έλεγε ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Τραμπ και ο «μαστροπός των ισχυρών» ταξίδευαν μεταξύ Νέας Υόρκης και Παλμ Μπιτς με ιδιωτικά τζετ και έπαιρναν μέρος σε πάρτι με νεαρές γυναίκες στο Μαρ-α-Λάγκο
Τζέφρι Επστάιν, Ντόναλντ Τραμπ
Παλαιστίνιος ο άνδρας που επιτέθηκε με καρέκλα σε ραβίνο στη Γαλλία - «Βρέθηκα στο έδαφος, ένιωσα αίμα να τρέχει»
Ο ραβίνος είπε πως είναι συνηθισμένος «σε όχι και τόσο φιλικά βλέμματα, κάποιες δυσάρεστες λέξεις, κόσμος να περνάει από δίπλα του και να φτύνει στο έδαφος»
Ο Γάλλος ραβίνος Elie Lemmel μετά την επίθεση που δέχθηκε σε βεράντα καφετέριας στο προάστιο Neuilly-sur-Seine του Παρισιού