Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σάνα Μαρίν: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών

Σάνα Μαρίν: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών

Αρνητικό είναι το τεστ ναρκωτικών της πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, το οποίο έκανε η ίδια μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και τη δείχνουν να βρίσκεται σε ένα… έξαλλο πάρτι με φίλους της.

Η Σάνα Μαρίν έκανε οικειοθελώς το τεστ ναρκωτικών την περασμένη εβδομάδα, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το πάρτι, προκαλώντας και τις αντιδράσεις άλλων Φινλανδών βουλευτών, που της ζήτησαν να κάνει το τεστ.

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της, στην Κεσαράντα της Φινλανδίας, την περασμένη Παρασκευή (19.8.2022).

«Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε η Φινλανδή πρωθυπουργός.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας» εξήγησε η Σάνα Μάριν, στην πρώτη της αντίδραση μετά την κυκλοφορία των βίντεο στα social media.

https://twitter.com/VFinnishProbs/status/1559993590725705729

Είχε διευκρινίσει, επίσης, ότι το πάρτι συνεχίστηκε σε δύο μπαρ στο Ελσίνκι, όμως δεν σχολίασε από ποιον πιστεύει ότι μπορεί να διέρρευσαν τα βίντεο. Σε ό,τι αφορά την ύπαρξη ναρκωτικών στο πάρτι, απάντησε τότε:

«Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους [να χρησιμοποιούν ναρκωτικά]».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις