Κόσμος

Σαρλίζ Θερόν: Σκέφτεται να φύγει από τις ΗΠΑ λόγω του ρατσισμού!

Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει ότι πλέον οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα ρατσισμού.

Τα υιοθετημένα παιδιά της Σαρλίζ Θερόν, Τζάκσον και Όγκουστ, που έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ρατσισμού. Κι αυτό λόγω της διάσημης μητέρας τους. Η ίδια, ωστόσο, ανησυχεί για το μέλλον τους και για το τι πρόκειται να βρουν μπροστά τους.

«Μεγάλωσα στη Νότια Αφρική την περίοδο του απαρτχάιντ, η σημασία της ισότητας των φύλων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έκανε υπερευαίσθητη στο θέμα του ρατσισμού» δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η Σαρλίζ Θερόν και το… φαινόμενο Τραμπ

Ειδικά μετά την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν από ένα χρόνο, η Θερόν έχει συνειδητοποιήσει πόσο διαδεδομένο είναι το φαινόμενο του ρατσισμού στις ΗΠΑ.

charlize

«Δεν μπορούμε πλέον να το αντέξουμε», είπε. «Υπάρχουν περιοχές σε αυτή τη χώρα όπου εάν είχα πρόταση για δουλειά δεν θα μπορούσα να τη δεχτώ. Υπάρχουν μέρη της χώρας που δεν θα ταξίδευα μαζί με τα παιδιά μου κι αυτό είναι πραγματικά προβληματικό», επισήμανε η Σαρλίζ και συνέχισε λέγοντας: «Αν αυτό συνεχιστεί, ίσως να χρειαστεί να φύγω από τις ΗΠΑ».

Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που στο πλευρό της έχει τη μητέρα της για την ανατροφή των παιδιών της. «Ήξερα ότι για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χρειαζόμουν τη βοήθεια της μητέρας μου. Χωρίς αυτήν θα ένιωθα πολύ μόνη», τόνισε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ προτείνει το Ιράν, συνομιλίες για πυρηνικά αργότερα
Στη Ρωσία έφτασε ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί για επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Οι ΗΠΑ θέλουν το Ιράν να αναστείλει τον εμπλουτισμό ουρανίου για τουλάχιστον μία δεκαετία
Τάνκερ κοντά στα Στενά του Ορμούζ
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Παρέλαση στη Νέα Υόρκη
«Μείνετε κάτω»: Πως το λαμπερό δείπνο του Λευκού Οίκου παρουσία Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε πανδαιμόνιο
Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν πως κατάφερε να φέρει όπλα στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να γίνει αντιληπτός και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο 31χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Χίλτον της Ουάσινγκτον