Κόσμος

Σεισμός 6 Ρίχτερ στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ στη Νορβηγία

Σεισμός 6 βαθμών σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου βόρεια του Αρκτικού αρχιπελάγους Σβάλμπαρντ στη Νορβηγία ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές ενώ ο σεισμός σεισμός σημειώθηκε 725 χλμ. βόρεια του Σβάλμπαρντ και είχε εστιακό βάθος 2 χλμ., ανέφερε το EMSC.

“Δεν είχαμε αναφορές για οποιοδήποτε συμβάν”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο γραφείο του κυβερνήτη του Σβάλμπαρντ στο Reuters.

Πρόσθεσε πως συνήθως υπάρχουν “πολλά πλοία” γύρω από το νησί, αλλά δεν ξέρει πόσα ήταν εκεί εκείνη την ώρα.

“Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εισερχόμενες αναφορές γι΄αυτό”, δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης για την περιοχή της βόρειας Νορβηγίας στο Reuters.

Ο κύριος οικισμός στο Σβάλμπαρντ, Λονγκιαρμπίεν, βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του αρχιπελάγους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία