Κόσμος

Σκάνδαλο με ηχητικό ντοκουμέντο για Σκάλις: “Εύχομαι να ήταν νεκρός”!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο κορυφαίο στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος της Νεμπράσκα αναφέρεται στον Στιβ Σκάλις, λέγοντας χαρακτηριστικά "εύχομαι να ήταν νεκρός".

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής, Στιβ Σκαλίς, ο τρίτος τη τάξει στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο οποίος πυροβολήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ έκανε προπόνηση στο μπέιζμπολ μαζί με συναδέλφους του, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Σκαλίς τραυματίστηκε στον γοφό στις 14 Ιουνίου, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον βουλευτών, που προπονούνταν για έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπέιζμπολ. Εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και έχει υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.

 

Την ώρα που τα νέα για την υγεία του Σκάλις είναι ευχάριστα, ένα ηχητικό ντοκουμέντο “καίει” το πρώην μέλος του συμβουλίου ηγεσίας της Χίλαρι Κλίντον, Φιλ Μόνταγκ. “Χαίρομαι που τον πυροβόλησαν. Εύχομαι να ήταν νεκρός”!, λέει χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Political Insider

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στη Γαλλία: Ζευγάρι κρατούσε κλεισμένη μια 45χρονη και τη βασάνιζε επί χρόνια – Την έπλεναν με χλωρίνη και την τάιζαν χυλό με απορρυπαντικό πιάτων
Η 45χρονη γυναίκα «εξαφανίστηκε» για τις αρχές από τον Απρίλιο του 2022, όταν εκδόθηκε το διαζύγιό της, κοιμόταν σε μια ξαπλώστρα, έκανε την ανάγκη της σε ένα δοχείο ή σε πλαστικές σακούλες
Αστυνομία
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.