Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σκάνδαλο photogate και στη Δανία; Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους πυροδοτεί εικασίες στα social media

Σκάνδαλο photogate και στη Δανία; Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους πυροδοτεί εικασίες στα social media
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέο σκάνδαλο «photogate» αυτή τη φορά στη βασιλική οικογένεια της Δανίας μετά την πειραγμένη οικογενειακή φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για την γιορτή της μητέρας.

Πριν κοπάσει καλά καλά ο θόρυβος με το πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον που είχε υποστεί photoshop, έρχεται το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους της Δανίας που πυροδότησε όργιο φημών για δύο λόγους.

Πρώτον κάποιοι ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία της βασίλισσας Μαίρης και του βασιλιά Φρειδερίκου αποτελεί προϊόν photoshop και άλλοι προσπαθούν να συνδέσουν τη στάση του σώματος της βασίλισσας Μέρι δίπλα στον βασιλιά της Δανίας με τις πρόσφατες φήμες περί εξωσυζυγικού δεσμού του.

Η επίσημη φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους κυκλοφόρησε την Παρασκευή (26.04.2024) και παρουσίαζε την αυστραλιανή βασίλισσα να στέκεται δίπλα στον βασιλιά.

Η βασίλισσα Μαίρη φοράει ένα μία εντυπωσιακή πράσινη τουαλέτα από βελούδο και δαντέλα και κοσμήματα με σμαράγδια.

Στέκεται στο πλευρό του βασιλιά Φρειδερίκου που ανέβηκε στον θρόνο στις αρχές τους έτους μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση της μητέρας του.

Αρκετοί σχολιαστές στα social media εστίασαν στην ομορφιά της βασίλισσας Μέρι, που είναι ιδιαίτερα λαμπερή στο βασιλικό πορτρέτο σε τέτοιο σημείο που μοιάζει με… ψεύτικη.

Ωστόσο πολλοί εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η φωτογραφία αποτελεί προϊόν επεξεργασίας.

«Όμορφο πορτρέτο, αλλά μία ακόμα ψηφιακά επεξεργασμένη βασιλική φωτογραφία», γράφει μία γυναίκα, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει πολλά like.

«Είναι photoshop; Μοιάζει σαν να φωτογραφήθηκαν χωριστά και μετά να τους έβαλαν μαζί. Η Μέρι είναι εκθαμβωτική ενώ ο Φρειδερίκος μοιάζει σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

«Τρομερή αλλαγή. Τόσο άκαμπτο και άβολο. AI», σχολίασε ένας άλλος. Άλλοι επεσήμαναν την τοποθέτηση του χεριού της Βασίλισσας Μαρίας μπροστά από το χέρι του Βασιλιά, υποστηρίζοντας ότι φαίνεται παράταιρο.

«Φαίνεται ότι η Βασίλισσα Μαίρη έχει τοποθετηθεί στη φωτογραφία του Φρεντ. Η θέση του χεριού είναι ίδια», είπε ένας θαυμαστής.

Απαντώντας στα σχόλια, το παλάτι της Δανίας δήλωσε ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Dailymail, ορισμένοι βάσισαν τις εικασίες τους στις φήμες που κυκλοφόρησαν πέρυσι για εξωσυζυγική σχέση του Φρειδερίκου.

Ο τότε πρίγκιπας εντοπίστηκε να κάνει παρέα με τη φίλη και συνάδελφο Γκενοβέβα Κασανόβα στην Ισπανία πέρυσι.

«Έχει τόση ένταση! Και είναι ακόμη μαζί στο δωμάτιο, μοιάζει με μοντάζ», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Γιατί την απάτησε, είμαι τόσο θυμωμένη μαζί του», είπε μία ακόμα.

«Ωχ, φαίνεται όμορφη, αλλά σε τόση ένταση! Κάτι δεν πάει καλά», υπέθεσε ένας άλλος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις