Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θα συγκινηθεί και ο πιο σκληρόκαρδος: Πως ένας σκύλος δίνει ζωή σε ένα κοριτσάκι (βίντεο)

Θα συγκινηθεί και ο πιο σκληρόκαρδος: Πως ένας σκύλος δίνει ζωή σε ένα κοριτσάκι (βίντεο)

Για μερικούς ανθρώπους ο σκύλος θεωρείται το πιο αγαπημένο κατοικίδιο, ωστόσο, για ένα μικρό κοριτσάκι από την Ατλάντα των ΗΠΑ είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός φίλος.

Πριν από λίγα χρόνια, η Alida διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια των πνευμόνων, γνωστή ως υπερπλασία νευροενδοκρινικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται οξυγόνο, προκειμένου να μπορεί να αναπνέει κανονικά κατά την διάρκεια της ημέρας.
Μεταφέροντας στην ράχη του τις μπουκάλες οξυγόνου, ο Mr. Gibbs (το όνομα του κατοικιδίου) «δίνει ζωή» στην μικρή Αlida, τροφοδωτώντας την με οξυγόνο, όταν βγαίνουν έξω για βόλτα ή για παιχνίδι στην παιδική χαρά.
Το κοριτσάκι, πλέον, μπορεί να ασχοληθεί με αρκετές δραστηριότητες. Σύμφωνα με τον πατέρα της, Aaron Knobloch, η Alida πηγαίνει κανονικά στο νηπιαγωγείο, όπου συμμετείχε ως τσιρλίντερ, ενώ μέσα στο Μαϊο ετοιμάζεται να λάβει μέρος και σε ένα ρεσιτάλ μπαλέτου.
Έτσι, η Alida παραμένει δραστήρια, όπως κάθε παιδί της ηλικίας της με την βοήθεια του καλύτερου φίλου της και «συμμαθητή» της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σκύλο της.
Δείτε το βίντεο: 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε