Κόσμος

Σοκάρει η γυναίκα που ποζάρει στην κορυφή των καταρρακτών της Βικτώριας – «Κρέμεται» από ύψος 109 μέτρων

O «καταρράκτης του Διαβόλου», είναι το γνωστότερο και πιο… τρομακτικό σημείο στους καταρράκτες της Βικτώριας στα σύνορα μεταξύ Ζάμπιας και Ζιμπάμπουε στην Αφρική. Κάποιοι επισκέπτες ωστόσο, φαίνεται να μη τρομάζουν από τον απότομο καταρράχτη, παρά το όνομά του. 

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με μία γυναίκα, η οποία ποζάρει στην πισίνα του Διαβόλου, που βρίσκεται στην κορυφή των καταρρακτών Βικτώρια της Αφρικής και έχει ύψος περίπου στα 109 μέτρα.

Η γυναίκα στέκεται στην κορυφή, κοιτά κάτω και έχει απλωμένο το ένα της χέρι στο κενό. Στο βάθος φαίνεται μονάχα το ορμητικό νερό των καταρρακτών με το θέαμα να προκαλεί δέος και… ανατριχίλα.

https://twitter.com/weirdterrifying/status/1608789387890003968?s=20&t=kBrORtKDvYSsC7NK6zQKWg

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία