Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν φέρονται να εκτέλεσαν αιχμάλωτους Αρμένιους αντιπάλους τους – Ανατριχιαστικό βίντεο

Στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν φέρονται να εκτέλεσαν αιχμάλωτους Αρμένιους αντιπάλους τους – Ανατριχιαστικό βίντεο

Το πιό αποκρουστικό πρόσωπο του πολέμου αποτυπώνει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, στο οποίο φέρεται να αποτυπώνεται η εκτέλεση Αρμένιων στρατιωτών αιχμαλώτων πολέμου από στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν.

Την ύπαρξη του επίμαχου βίντεο επιβεβαίωναν μέχρι στιγμής δημοσιογράφοι μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων και καναλιών, όπως ο ανταποκριτής του CNN και του Guardian, Νηλ Χόγιερ, ο οποίος σημειώνει ότι το βίντεο καταγράφηκε πιθανότατα στις 13 ή 14 Σεπτεμβρίου, κατά την επίθεση των στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν.

«Οι Αρμένιοι αιχμάλωτοι πολέμου είναι υγιείς και τους πυροβολούν εν ψυχρώ ενώπιον δεκάδων αντίπαλων στρατιωτών», αναφέρει ο Χόγιερ.

Πριν λίγη ώρα και αναφερόμενος ακριβώς σε αυτό το βίντεο ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, σημειώνει με ανάρτηση στο Twitter πως Αζέροι στρατιώτες εκτελούν τους Αρμένιους στρατιώτες εντός του εδάφους της Αρμενίας.

«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταδικάσει έντονα το γεγονός και να το ανακηρύξει έγκλημα πολέμου, παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα για να τερματιστεί η επιθετικότητα του Αζερμπαϊτζάν», προσθέτει ο Πασινιάν.

Το επίμαχο βίντεο είναι αυτό – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

https://twitter.com/301arm/status/1576357181066072066?s=20&t=boN19pA5hSQ9WkZvowVMIg

Πηγή: OnAlert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις