Κόσμος

Supermodel κατά του Bill Cosby: Με νάρκωσε και με βίασε

Μια ακόμα γυναίκα ξεσπά κατά του διάσημου ηθοποιού Bill Cosby, υποστηρίζοντας ότι τη νάρκωσε και τη βίασε.

Η Janice Dickinson αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός την είχε προσκαλέσει σε δείπνο προκειμένου να συζητήσουν για έναν ρόλο στο The Cosby Show.

Μαζί με ένα ποτήρι κρασί, της έφερε και ένα χάπι που πίστεψε ότι ήταν για τις κράμπες της.

“Το επόμενο πρωί ξύπνησα και δεν φορούσα τίποτα. Υπήρχε σπέρμα ανάμεσα στα πόδια μου. Θυμάμαι προτού πέσω αναίσθητη ότι με κακοποίησε σεξουαλικά”.

Η τελευταία της ανάμνηση είναι ο Bill Cosby να βγάζει τη ρόμπα του και να μου ορμά.

Το περιστατικό, όπως σημείωσε, έλαβε χώρα στη λίμνη Tahoe στην Καλιφόρνια το 1982.

Η νέα αυτή μαρτυρία έρχεται μετά την Joan Tarshis, την τρίτη γυναίκα που βγήκε μπροστά και υποστήριξε ότι ο Bill Cosby τη νάρκωσε και τη βίασε δύο φορές στο Λος Άντζελες το 1969.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μαρκ Ρούτε συζήτησε με τον Τραμπ «τρόπους για να παραμείνει ασφαλής» η Γροιλανδία: «Είχαμε μια καλή συζήτηση»
Σύμφωνα με τον ίδιο, περαιτέρω συζητήσεις «θα διασφαλίσουν, κυρίως σε ό,τι αφορά τη Γροιλανδία, ότι θα φροντίσουμε πως οι Κινέζοι και οι Ρώσοι δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στη Γροιλανδία»
Μαρκ Ρούτε
Αλαλούμ και γκρίνια με τη «συμφωνία» Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Λέει ψέματα» – «Είναι μια ιδέα» απαντά ο ίδιος
Η βουλευτής Σάσα Φάξε κατήγγειλε ότι οι συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς τη συμμετοχή της Γροιλανδίας, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτες διαπραγματεύσεις»
Γροιλανδία 5
Εκκενώθηκε προληπτικά το συνεδριακό κέντρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Ντάβος μετά από αναφορές για παράξενη μυρωδιά
Σύμφωνα με αναφορές, πυρκαγιά ξέσπασε σε μια ξύλινη καλύβα κοντά στο ξενοδοχείο που στεγάζει το συνεδριακό κέντρο, προκαλώντας την εκκένωση του κτιρίου
Πυροσβέστες έξω από το Συνεδριακό Κέντρο κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος στην 56η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός