Κόσμος

Σβήνει κεράκια σήμερα ο Πάπας

Ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος έκλεισε σήμερα τα 84 του χρόνια, αλλά πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του απασχολημένος με τις υποχρεώσεις του ως προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Ο γερμανικής καταγωγής Γιόζεφ Ράτσινγκερ δέχτηκε ευχές από επισήμους και μη από ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Βενέδικτος, ο οποίος είναι ποντίφικας από το 2005, γεννήθηκε στις 16 Απριλίου στο κρατίδιο της νότιας Γερμανίας, Βαυαρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα 11