Κόσμος

Συρία: Συγκλονιστικό βίντεο με την επανένωση πατέρα και γιού – Νόμιζε ότι το παιδί του ήταν νεκρό από τα χημικά!

Είναι ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει καλό τέλος σε μια χώρα που μαστίζεται από τον εμφύλιο και που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βρεθεί και στο στόχαστρο μιας επέμβασης της Δύσης.
Η ιστορία που θα δείτε εκτυλίσσεται στην πόλη Ζαμάλκα και της Συρίας ανέβηκε στο YouTube την Δευτέρα και δείχνει την επανένωση ενός πατέρα με το μικρό αγοράκι του, το οποίο νόμιζε για νεκρό από την επίθεση με χημικά.

Το βίντεο έχει διάρκεια 7 λεπτά και η αντίδραση του πατέρα φέρνει δάκρυα στα μάτια. Η χαρά και το σοκ είναι ζωγραφισμένα στα μάτια του την στιγμή που τρέχει να πάρει στην αγκαλιά του το παιδί του.

Προσπαθούν να τον τον συγκρατήσουν αλλά εκείνος είναι τόσο συγκινημένος που δειχνει να χάνει για λίγο τις αισθήσεις του.

Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν αραβικά, μπορούν να καταλάβουν πολλά από την έκφραση του πατέρα και τα τόσα συναισθήματα που ζωγραφίζονται στο πρόσωπό του.

Η Ζαμάλκα, προάστιο της Δαμασκού, ήταν μια από τις πόλεις που δεν ξύπνησαν ποτέ από την ρίψη χημικών. Μόνο μια οικογένεια έχασε 21 μέλη της στην επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος 3 ημερών στη Συρία – Την Πέμπτη “βλέπουν” επίθεση οι Αμερικανοί

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Πως θα γίνει το χτύπημα – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Πως θα γίνει το χτύπημα – ΒΙΝΤΕΟ

“Επίθεση στη Συρία την Πέμπτη” προβλέπουν οι Αμερικανοί – Ξεκίνησε ο ψυχολογικός πόλεμος με βίντεο που σοκάρουν

Τα “ελληνικά αεροπλανοφόρα” στην επίθεση κατά της Συρίας και τι πρέπει να επιδιώξουμε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ταραχοποιός και στασιαστής» ο Άλεξ Πρέτι λέει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το νέο βίντεο με τον άτυχο νοσηλευτή
Με νέα ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στο Truth Social σε ένα βίντεο που έδειχνε τον Πρέτι, 11 ημέρες πριν από τον θάνατό του, να αντιστέκεται στη διάρκεια σύλληψης στη Μινεάπολη
Ο 37χρονος Άλεξ Πρέτι που δολοφονήθηκε στη Μινεάπολη
«Αν τολμάς, έλα στο Κίεβο», το μήνυμα Ζελένσκι στον Πούτιν μετά το κάλεσμα να πάει στη Μόσχα
Ο Ουκρανός πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι παραμένει ανοιχτός σε «οποιαδήποτε μορφή» συνάντησης σε επίπεδο κορυφής, απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο αυτή να πραγματοποιηθεί στη Μόσχα
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7