Κόσμος

Τέλος εποχής στην Κούβα! Εγκαταλείπει την προεδρία ο Κάστρο το 2018

Ο Ραούλ Κάστρο ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Κούβας τον Απρίλιο του 2018.

Η Εθνοσυνέλευση της Κούβας ενέκρινε την παράταση της θητείας της κυβέρνησης μέχρι τον Απρίλιο του 2018. Ένα μέτρο που σημαίνει αναβολή αποχώρησης του Ραούλ Κάστρο από την προεδρία για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδος ήταν να ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Μετά τη διεξαγωγή γενικών εκλογών θα αποχωρούσε ο Ραούλ Κάστρο από την προεδρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS