Κόσμος

Τέσσερις νεκροί στρατιώτες από βομβιστική επίθεση σε στρατιωτικό όχημα στην Τουρκία!

Τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο ακόμη τραυματίστηκαν όταν μια βόμβα έπληξε το στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν, ενώ ταξίδευαν στην επαρχία Μαρντίν στην νοτιοανατολική Τουρκία, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι Κούρδοι, ανέφεραν σήμερα οι δυνάμεις ασφαλείας.

Η Άγκυρα εξαπέλυσε μεγάλη επιχείρηση εναντίον του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μετά την κατάρρευση, το περασμένο καλοκαίρι, μιας εκεχειρίας που διήρκεσε δύο χρόνια σε μια εξέγερση που ξέσπασε το 1984 και έχει προκαλέσει ήδη περισσότερους από 40.000 θανάτους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15