Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θρασύτατος κλέφτης στο Σόχο! Παίρνει τσάντα Dior και πράγματα αξίας 10.000 λιρών και φεύγει ανενόχλητος

Θρασύτατος κλέφτης στο Σόχο! Παίρνει τσάντα Dior και πράγματα αξίας 10.000 λιρών και φεύγει ανενόχλητος

Ένας άνδρας μπήκε στο μαγαζί Acai Berry του Λονδίνου και μαζί με τα υγιεινά προϊόντα του μαγαζιού, φαίνεται ότι…«παρατήρησε» κι ένα backpack Dior που ήταν ακουμπισμένο δίπλα από ένα τραπέζι. Αφού το έσυρε «διακριτικά» προς το μέρος του, το έκλεψε και έφυγε σαν να μην συνέβαινε τίποτα από το μαγαζί.

Το σακίδιο του Dior ανήκε σε μια φωτογράφο, η οποία ανέβασε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού στο Twitter που δείχνει τη στιγμή της θρασύτατης κλοπής. Όλα κράτησαν μόλις δύο λεπτά, με τον άνδρα να κοιτάζει συνεχώς γύρω, καθώς τραβούσε την τσάντα προς το μέρος του, ενώ έπειτα την πήρε και χάθηκε στους δρόμους του Σόχο στο Λονδίνο.  

Η λεία του ήταν εκτός από το πανάκριβο σακίδιο του Dior, και πολύτιμα αντικείμενα μέσα σε αυτό αξίας σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του 10.000 λιρών.

Σύμφωνα με την ίδια περιείχε φωτογραφικό εξοπλισμό, ένα iPhone με βίντεο για τους πελάτες της Laura, ταυτότητα, κλειδιά και φάρμακα.

Απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια μέσα από τα social media, η Laura είπε: «Ο κλέφτης που μου πήρε την τσάντα χθες. Ξέρει κανείς ποιος είναι; Το διαβατήριό μου, η βίζα και το τηλέφωνο εργασίας μου και αντικείμενα αξίας πάνω από 10.000 λίρες κλάπηκαν από εμένα».

Η φωτογράφος δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα του Charing Cross αλλά κατήγγειλε ότι η αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε: «Δεν έκαναν τίποτα. Η αστυνομία δεν μπήκε καν στον κόπο να δει τα πλάνα κλειστού κυκλώματος που προσπαθούσα να τους δείξω».

Όσο για το πως αντέδρασε την στιγμή που συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα κλοπής, η Laura είπε πως δεν σταμάτησε να κλαίει για ώρες. «Δουλεύω σκληρά δύο χρόνια, τελικά αγόρασα τις συσκευές μου. Δάκρυα και δάκρυα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις