Κόσμος

Θρίλερ στον αέρα για Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ! Video

Το ταξίδι στο Μεξικό για τα 50 γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον εξελίχθηκε σε… περιπέτεια. Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός μαζί με την κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ κι άλλες φίλες τους είχαν το αεροπλάνο που τις μετέφερε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Αυτό το ταξίδι θα το θυμούνται για… μια ζωή η Τζένιφερ Άνιστον, η κολλητή της και συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά Friends, Κόρτνεϊ Κοξ κι άλλες φίλες τους. Ένα ταξίδι στο Μεξικό για τα 50α γενέθλια της Άνιστον που πέρασε από… 40 κύματα.

Ήταν στις 11 Φεβρουαρίου όταν η Τζένιφερ Άνιστον συμπλήρωσε τα 50 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι στη Νέα Υόρκη. Αλλά ήθελε να συνεχίσει τους εορτασμούς κι αποφάσισε να πάρει με το προσωπικό της τζετ μερικές φίλες της, μεταξύ τους η καλύτερη φίλη της Κόρτνεϊ Κοξ, για να περάσουν λίγες μέρες στο Μεξικό.

aniston

Και ενώ είχαν μπει στο τζετ της Άνιστον για να απογειωθούν με προορισμό το Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν. Η απογείωση από το αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες έκρυβε εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της απογείωσης το αεροπλάνο… έχασε έναν τροχό!

https://www.facebook.com/fox11la/videos/287312781961866/

Αν και το αεροσκάφος είχε μπει στον εναέριο χώρο του Μεξικού, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους έκρινε ότι δεν θα ήταν ασφαλές να προσγειωθεί. Κι έτσι, έκανε… στροφή και επέστρεψε στο Οντάριο της Καλιφόρνια. Μόνο που απαιτήθηκε να κάνει… κύκλους επί τρεις ώρες προκειμένου να κάψει τα καύσιμα.

Και οι 12 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η σεναριογράφος Μόλι Κίμελ και η ηθοποιός Αμάντα Άνκα, ήταν καλά στην υγεία τους και δεν έπαθαν το παραμικρό. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, πήραν άλλο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Με πληροφορίες από elle.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανία: «Καμία παραχώρηση εδαφών στη Ρωσία» λένε ουκρανοί στρατιώτες – Αμφιβολίες για άμεση εκεχειρία
Στρατιώτες στην περιφέρεια του Χαρκόβου δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν τον πόλεμο, απορρίπτοντας κάθε ιδέα παραχώρησης εδαφών, ενόψει της συνάντησης Τραμπ – Πούτιν
Μέλη της 65ης Ξεχωριστής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ένοπλων Δυνάμεων στην Ουκρανία
Ουγγαρία: Ο Βίκτορ Όρμπαν υποστηρίζει ότι η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας εκτίμησε ότι η Ουκρανία έχει χάσει τη σύγκρουση και ότι η Ρωσία έχει αναδειχθεί νικήτρια, παραμονή της συνάντησης μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν 1
Η NASA θέλει να εγκαταστήσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη – Ποιες θα είναι οι συνέπειες για το διαστημικό δίκαιο
Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία θέλει να επιταχύνει την κατασκευή πυρηνικού αντιδραστήρα στη Σελήνη πριν από την Κίνα και τη Ρωσία, εγείροντας σημαντικά γεωπολιτικά και νομικά ζητήματα, σύμφωνα με άρθρο της Washington Post
Το λογότυπο της NASA στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Κένεντι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ