Κόσμος

Θρήνος για 14χρονη! Τη βρήκαν κρεμασμένη στο σχολείο

Συντετριμμένη η οικογένεια της 14χρονης Elena Mondal που βρέθηκε κρεμασμένη στο The Henrietta Barnett School στο Λονδίνο.

Η Elena Mondal επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της νιώθωντας απογοητευμένη από τους φίλους της στο σχολείο.

Ήταν μαθήτρια σε ένα από τα κορυφαία σχολεία της χώρας και ήλπιζε, όπως εκτιμά ψυχίατρος, να την είχαν ανακαλύψει πριν να είναι πολύ αργά.

Η μαθήτρια που ήθελε να γίνει γιατρός βρέθηκε κρεμασμένη στο σχολείο. Έκανε συμβουλευτική για να λύσει θέματα διατροφής και αυτοτραυματισμού.

Τα μοιραία λάθη στην έρευνα για τη μαθήτρια

Η αστυνομική έρευνα είχε αρχικά επικεντρωθεί σε λάθος σημείο λόγω λανθασμένων δεδομένων από το κινητό της τηλέφωνο.

Βρέθηκε σε δασώδη περιοχή από δάσκαλο του σχολείου και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της Shyamal και Moushumi φοβούνταν ότι έπεφτε θύμα bullying. Η δικηγόρος τους Susan Jones ρώτησε τον αστυνομικό Simon North για το κινητό της τηλέφωνο.

Υποστήριξε ότι υπήρχε ελάχιστη χρήση του την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή της. Ωστόσο επιβεβαίωσε ότι τα διαγραμμένα μηνύματα δεν θα εμφανιστούν στη δικογραφία, με τη δικηγόρο να υποστηρίζει ότι είχαν διαγραφεί όλα από τη συσκευή.

ELENAMONDAL

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: «Πολύ μεγάλη πρόοδος για την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας – Έχουμε ένα θεμελιώδες κείμενο»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μάρκο Ρούμπιο όμως τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος για τις διαπραγματεύσεις και πρέπει να επιλυθούν κάποια μικρά ζητήματα
Ο Μάρκο Ρούμπιο στη Γενεύη
Μερτς: Απαράδεκτη η πρόταση των ΗΠΑ για τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια εντός της ΕΕ – Το σχέδιο θέλει αλλαγές
Παράλληλα ο Γερμανός καγκελάριος απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση των ΗΠΑ να προστεθούν επιπλέον 100 δισεκατομμύρια δολάρια από την ΕΕ για την ανοικοδόμηση στην Ουκρανία
Φρίντριχ Μερτς
Πρωτοποριακή μεταμόσχευση με Ελληνίδα δότρια: Η καρδιά χτυπούσε για 8 ώρες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς από την Αθήνα στο Τορίνο
Το όργανο προς μεταμόσχευση δεν σταμάτησε να χτυπά, αλλά συνδέθηκε με το σύστημα εξωσωματικής κυκλοφορίας που κρατούσε στην ζωή τον ασθενή
χειρουργείο