Κόσμος

Την Παρασκευή “κληρώνει” για τον Αντιπρόεδρο του Τραμπ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε τις συνομιλίες του για να καταλήξει στο άτομο που θα προτείνει ως αντιπρόεδρο, και ανακοίνωσε ότι η τελική του επιλογή θα ανακοινωθεί αύριο στη Νέα Υόρκη.

“Θα ανακοινώσω την επιλογή μου για αντιπρόεδρο την Παρασκευή στις 11 πμ στο Μανχάταν. Ακολουθούν λεπτομέρειες”, είπε ο Τραμπ μέσω του Twitter αργά χθες.

Χθες ο Τραμπ συναντήθηκε με τον κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς, και μετά με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νουτ Γκίνγκριτς. Η οικογένειά του συναντήθηκε τη Τρίτη με τον κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, με τον οποίο μιλά σε καθημερινή βάση.

Επίσης, ο γερουσιαστής Τζεφ Σέσιονς, 69, από την Αλαμπάμα, ο οποίος είναι στενός σύμβουλος του Τραμπ, εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο Κόνραντ στην Ιντιανάπολις, όπου έμενε ο Τραμπ.

Μια εσωτερική πηγή της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ είπε ότι ο υποψήφιος τείνει προς τον Πενς, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη. “Δεν έχει γίνει μέχρι να γίνει”, πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Τραμπ προσπαθούσε να αποφασίσει μεταξύ του Πενς και του Γκίνγκριτς.

Ο Τραμπ θα λάβει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος επίσημα την επόμενη εβδομάδα στο Κλίβλαντ του Οχάιο, ενώ ο Πενς έχει περιθώριο μέχρι αύριο να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο για άλλη μια θητεία ως κυβερνήτης πολιτείας.

Στη συνάντησή του με τον Τραμπ στην κυβερνητική κατοικία παραβρέθηκαν και η κόρη και ο γαμπρός του Τραμπ, καθώς και δύο από τα παιδιά του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ αποκαλύπτει την «Προεδρική Λεωφόρο της Δόξας» – «Ξήλωσε» το πορτρέτο του Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο
Ο Τραμπ έστειλε μήνυμα σε βοηθούς των Δημοκρατικών, αντικαθιστώντας το πορτρέτο του Μπάιντεν με ένα αυτόματο στιλό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι χρησιμοποιούσαν αλόγιστα την υπογραφή του πρώην προέδρου
Πορτρέτα πρώην προέδρων στον Λευκό Οίκο
2
Νετανιάχου: «Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους από κράτη της Δύσης δεν δεσμεύουν με κανένα τρόπο το Ισραήλ»
Δεκάδες παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στα Ηνωμένα Έθνη για να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος, μια ιστορική διπλωματική στροφή σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Η Ισπανία στέλνει πλοίο του Πολεμικού της Ναυτικού για να συνοδεύσει τον στολίσκο Global Sumud Flotilla στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός Σάντσεθ που έχει καταδικάσει ανοιχτά τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα, κάνοντας λόγο για γενοκτονία, κάνει πλέον ένα τολμηρό βήμα, δεσμεύοντας άμεσα την ισπανική στρατιωτική προστασία
Μια παλαιστινιακή σημαία φαίνεται καθώς οι άνθρωποι συγκεντρώνονται στο λιμάνι της Ερμούπολης πριν από την αναχώρηση δύο ιστιοφόρων, του Electra και του Oxygen, που ανήκουν στο Global Sumud Flotilla και έχουν ως στόχο να φτάσουν στη Γάζα και να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ 2