Κόσμος

Το Dance Theatre of Harlem στους δρόμους της Νέας Υόρκης (video)

Για λόγους ευνόητους το Dance Theatre of Harlem στους δρόμους της Νέας Υόρκης έγινε στον εικονικό κόσμο.

Στο πλαίσιο του 46ου φεστιβάλ, οκτώ μέλη του Dance Theatre of Harlem χόρεψαν στην πλατεία του Adam Clayton Powell Jr. Office Building και αλλού, στη Νέα Υόρκη.

Οι χορευτές και χορεύτριες, μεταξύ των οποίων και οι συμπαραγωγοί Derek Brockington και Alexandra Hutchinson, βγήκαν στους δρόμους του Χάρλεμ και βιντεοσκοπήθηκαν χορεύοντας σε μουσική του Ιωάννη Σεβαστιανού Μπαχ, ενώ φορούσαν προστατευτικές μάσκες.

Σκηνικό της περφόρμανς τεσσάρων μπαλαρίνων ήταν το νεογοτθικό κτήριο του City College of New York. Φόντο της περφόρμανς τεσσάρων χορευτών στον περίπατο του πάρκου Denny Farrell Riverbank State Park ήταν o ποταμός Χάντσον και η George Washington Bridge.

Το καθημερινό ντύσιμό τους θύμιζε το πώς ο Arthur Mitchell, πρώτος χορευτής του New York City Ballet – για πρώτη φορά ένας Μαύρος ήταν πρώτος χορευτής του οργανισμού – και ιδρυτής του Dance Theatre of Harlem, ηθελημένα χαλάρωσε τον κώδικα ενδυμασίας για να ικανοποιήσει νεαρούς που δεν θα δέχονταν να φορέσουν καλσόν.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μοντέλο στην Κολομβία δολοφονήθηκε άγρια από άνδρα που ήταν μεταμφιεσμένος σε ντελιβερά - Βίντεο ντοκουμέντο
Η δολοφονία του Κολομβιανού μοντέλου έγινε μία ημέρα αφότου είχε κερδίσει αποζημίωση 6.200 ευρώ μετά από καταγγελία σε βάρος του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία
Δολοφονία 22χρονου μοντέλου στην Κολομβία
Η κεντροδεξιά του Λουίς Μοντενέγκρο παραμένει στην εξουσία στην Πορτογαλία - Πανηγυρίζει η ακροδεξιά για την αύξηση των ποσοστών της
Η συμπολίτευση θα καταλάβει 89 έδρες από το σύνολο των 230 της πορτογαλικής εθνικής αντιπροσωπείας, πολύ λιγότερες από τις 116 που χρειάζονται για την απόλυτη πλειοψηφία.
Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς Λουίς Μοντενέγκρο μετά τις εκλογές στην Πορτογαλία
1