Κόσμος

Το συγκινητικό μήνυμα από τον πάπα για το Πάσχα των καθολικών και η άδεια πλατεία του Αγίου Πέτρου (pics)

Ο πάπας Φραγκίσκος θέλησε να στείλει μήνυμα ελπίδας, στην λειτουργία που τελέσθηκε στο Βατικανό, παραμονή του Καθολικού Πάσχα.

Η λειτουργία έληξε πριν από τις 10 το βράδυ, ώρα Ιταλίας, για να μπορέσουν, οι πιστοί, να επιστρέψουν στα σπίτια τους προτού ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της επιδημίας του κορονοϊού.

TZ  RCXNMMOP RTRMADP  RELIGION EASTER POPE GOODFRIDAY EASTER POPE GOODFRIDAY PISTOI

«Μπορούμε πάντα να κάνουμε μια νέα αρχή, διότι υπάρχει μια νέα ζωή, την οποία ο Κύριος είναι σε θέση να μας προτρέψει να ξεκινήσουμε, πέρα από κάθε αποτυχία», τόνισε ο ποντίφικας. «Και από τα ερείπια της καρδιάς μας, ο Κύριος μπορεί να φτιάξει ένα έργο τέχνης. Και από τα κατεστραμμένα ψήγματα της ανθρωπότητάς μας, ο Κύριος ετοιμάζει μία νέα ιστορία», πρόσθεσε ο Φραγκίσκος.

Click4More: Για δεύτερη φορά εκατομμύρια άνθρωποι γιορτάζουν το Πάσχα σε lockdown

«Στους μήνες αυτούς της πανδημίας, αισθανόμαστε τον αναστάντα Κύριο ο οποίος μας καλεί να ξαναρχίσουμε, να μην χάσουμε ποτέ την ελπίδα. Ο Ιησούς προπορεύεται πάντα: στον σταυρό του πόνου, της μοναξιάς και του θανάτου, όπως και στην δόξα μιας ζωής που ανασταίνεται, μιας ιστορίας που αλλάζει, μιας ελπίδας που γεννιέται» τόνισε ο Αργεντινός πάπας.

TZ  RCIOMZMLZ RTRMADP  RELIGION EASTER VATICAN EASTER VATICAN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι