Site icon NewsIT

Το βίντεο που ραγίζει καρδιές: Εγκατέλειψε το σκύλο του στο δρόμο – Εκείνος έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο

26.12.2018 | 18:36
Το βίντεο που ραγίζει καρδιές: Εγκατέλειψε το σκύλο του στο δρόμο – Εκείνος έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο

Εγκατέλειψε τον σκύλο του στον δρόμο, μόλις λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα, και η σπαρακτική αντίδραση του ζώου που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας συγκλονίζει...

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατέγραψε τη στιγμή που άντρας εγκαταλείπει το σκύλο του στο δρόμο, καθώς και τη συγκλονιστική αντίδραση του ζώου. Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ο σκύλος ακολουθεί απεγνωσμένος το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του…

Οργή προκαλεί η κίνηση άντρα να εγκαταλείψει το σκύλο του στη μέση του δρόμου λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ το ζωό προσπαθούσε απεγνωσμένα να ακολουθήσει το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του. Η φιλανθρωπική οργάνωση Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τον συγκεκριμένο άντρα που εγκατέλειψε τον σκύλο την περασμένη Δευτέρα, έχπντας ως πειστήριο το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το συγκεκριμένο βίντεο, που έχει τραβηχτεί ξημερώματα, δείχνει ένα αυτοκίνητο να σταματά στην άκρη ενός δρόμου σε περιοχή της πόλης Στόουκ ον Τρεντ, της Μεγάλης Βρετανίας.

Από το αυτοκίνητο κατεβαίνει ο οδηγός, ένας άντρας που κρατάει στο χέρι του έναν σκύλο από το λουρί, και στο άλλο χέρι ένα κρεβατάκι.

Αφού διασχίζει τον δρόμο, πετάει το κρεβατάκι κοντά στο πεζοδρόμιο, και αφού λύνει τον σκύλο από το λουρί του, αρχίζει να τρέχει το αυτοκίνητό του.  Ο σκύλος τον ακολουθεί, κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να μπει στο όχημα… Ο άγνωστος άντρας βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και φεύγει, ενώ το ζώο τρέχει απελπισμένο πίσω από το όχημα.

Τον σκύλο βρήκε να κάθεται μέσα στο κρεβάτι του, λίγη ώρα αργότερα, ένας περαστικός. Τον πήγε σε ένα κτηνιατρείο και τώρα τον έχει αναλάβει η RSPCA. «Πρέπει να δεις το βίντεο για να το πιστέψεις, είναι απλώς φρικτό», αναφέρει μέλος της συγκεκριμένης φιλοζωϊκής οργάνωσης, που έχει απευθύνει μάλιστα δημόσια έκκληση για τον εντοπισμό του άντρα.

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version