Κόσμος

Τόνι Αϊόμι και Νικ Μέισον συνεργάζονται για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο θρύλος των «Black Sabbath», Τόνι Αϊόμι επιβεβαίωσε ότι ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι με τον κιθαρίστα των «Pink Floyd», τον Νικ Μέισον για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο εγχείρημα ίσως να εμπλέκονται και άλλοι αξιόλογοι μουσικοί και εικάζεται ότι ένας από αυτούς, ίσως, να είναι ο Ρον Γουντ των «Rolling Stones».

Η αποκάλυψη έγινε από τον Αϊόμι σε συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό περιοδικό «La Heavy» όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει πρόοδος στη συνεργασία του με τον Μπράιαν Μέι των Queen.

«Μιλάμε εδώ και χρόνια για να κάνουμε κάτι μαζί και δεν έχουμε καταλήξει ακόμα», δήλωσε ο Αϊόμι. «Δεν έχουμε προχωρήσει στη συνεργασία μας, αυτή την περίοδο ο Μπράιαν έχει αντιμετωπίσει πολλά ιατρικά ζητήματα, αλλά ποιος ξέρει; θα ήταν ωραίο να γίνει κάποτε».

Στη συνέχεια ο Αϊόμι έστρεψε τη συζήτηση στη νέα του συνεργασία λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή υλοποιώ μερικές ιδέες και ένα κομμάτι το έπαιξα μαζί με τον Νικ Μέισον πριν από μερικές εβδομάδες», σημειώνοντας: «Κάναμε ηχογράφηση για μία φιλανθρωπική οργάνωση που μάχεται τον καρκίνο. Μου προτάθηκε μα παίξω μερικά riff για αυτό, οπότε είπα: “Ναι, θα ήταν ωραίο να το κάνω αυτό”. Νομίζω ότι εκτός από τον Νικ Μέισον θα παίξει λίγο και ο Ρον Γουντ. Δεν είμαι όμως σίγουρος».

Ο Αϊόμι είχε διαγνωσθεί το 2012 με λέμφωμα, πριν την επανένωση των «Black Sabbath» και την κυκλοφορία του «13», κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του οποίου, είχε υποβληθεί σε θεραπεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνοιξε η διαθήκη του Τζόρτζιο Αρμάνι – Ο σύντροφός του κληρονομεί μεγάλο μέρος της αυτοκρατορίας του
Η διαδοχή του Ιταλού δημιουργού χαράζει μια νέα ισορροπία ανάμεσα στον σύντροφό του Λέο Ντελ’ Όρκο, τους οικογενειακούς κληρονόμους και το ίδρυμά του, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή είσοδο της LVMH
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι 1
Ο τελευταίος άνθρωπος που αντιπαρατέθηκε με τον Τσάρλι Κερκ πριν τη δολοφονία του ξεσπά: «Διαφωνούσα μαζί του, αλλά ήταν άνθρωπος»
Ο 29χρονος Χάντερ Κόζακ, φοιτητής μαθηματικών, είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Κερκ στη σκηνή του πανεπιστήμιο Γιούτα Βάλεϊ στις ΗΠΑ
Τέντα
Δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: Το Time προειδοποιεί για τη δίνη της πολιτικής βίας στην Αμερική
Ο βίαιος θάνατος του νεαρού συντηρητικού ηγέτη, που έπεσε νεκρός σε πανεπιστημιούπολη, συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και ξυπνά το φάντασμα των πολιτικών δολοφονιών που σημάδεψαν την ιστορία της χώρας
Το εξώφυλλο του περιοδικού Times
Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το Κίεβο – Υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει τους τραυματίες του πολέμου
Πρόκειται να αναλύσει με λεπτομέρειες νέες πρωτοβουλίες για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των τραυματιών, ενώ στο ταξιδι του τον συνοδεύει μια ομάδα από το Ίδρυμα Invictus Games Foundation
Ο πρίγκιπας Χάρι