Κόσμος

Τουρκία: 1.857 κρούσματα και 80 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 7.857 κρούσματα κορονοϊού ενώ ακόμη 80 ασθενείς πέθαναν.

 

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού αφότου εκδηλώθηκε στην Τουρκία την 11η Μαρτίου 2020 ως εδώ έχει φθάσει τους 27.983 νεκρούς επί συνόλου 2.631.876 μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα.

Σύμφωνα με το υπουργείο, στα νοσοκομεία όλης της χώρας νοσηλεύονται 1.180 άνθρωποι σε σοβαρή κατάσταση.

 

Η εκστρατεία μαζικής ανοσοποίησης άρχισε στην Τουρκία τη 14η Ιανουαρίου, μετά τη χορήγηση άδειας για την κατεπείγουσα χρήση του κινεζικού εμβολίου CoronaVac από τον αρμόδιο εποπτικό φορέα. Μέχρι χθες, είχαν εμβολιαστεί για τον νέο κορονοϊό πάνω από 5.513.000 άνθρωποι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 60