Κόσμος

Τουρκία: «Ανυπόστατες οι φήμες για δήθεν προβλήματα υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»

Η Άγκυρα διαψεύδει αναφορές ότι ο Τούρκος Πρόεδρος αντιμετωπίζει θέματα υγείας

Ανησυχία φαίνεται ότι προκάλεσαν στην Τουρκία διάφορες αναφορές ότι ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα η τουρκική προεδρία να απαντήσει με ανακοίνωση που διαψεύδει τους ισχυρισμούς αυτούς.

H Διεύθυνση Επικοινωνίας της προεδρίας στην Τουρκία διέψευσε τις φήμες περί προβλημάτων υγείας του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας «ανυπόστατες» τις σχετικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν μέσω του ενός καναλιού στο YouTube.

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Ερντογάν είναι ικανοποιητική και συνεχίζει να ασκεί τις συνταγματικές του εξουσίες και τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της Τουρκικής Δημοκρατίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κέντρου για την Αντιμετώπιση της Παραπληροφόρησης που υπάγεται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.

 

«Σε ένα κανάλι του YouTube διατυπώθηκαν ανυπόστατοι ισχυρισμοί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αξιότιμου προέδρου μας. Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν στην εν λόγω εκπομπή περιέχουν αβάσιμους ισχυρισμούς, στοχοποιούν το προεδρικό αξίωμα και περιέχουν προσβολές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
To Ισραήλ υποστηρίζει ότι έπληξε την πυρηνική εγκατάσταση στο Ισφαχάν και ετοιμάζεται για την «απάντηση» του Ιράν
Η ενημέρωση του εκπροσώπου των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ για τις επιχειρήσεις στο Ιράν, που μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση, διακόπηκε αιφνιδιαστικά, επειδή είναι σε εξέλιξη μια ιρανική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ
Τα πυρά της αντιαεροπορικής άμυνας του στρατού φαίνονται μετά το ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Sunjay Kapur - Κατάπιε μέλισσα σε αγώνα πόλο
Υπήρξε σύζυγος της σούπερ σταρ του Bollywood, Karisma Kapoor - Λίγες ώρες πριν το θάνατό του, ο Ινδός επιχειρηματίας, είχε αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της Air India
Ο Sunjay Kapur