Κόσμος

Τουρκία: Ολιγόωρη αναστολή πτήσεων από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω χιονόπτωσης

Οι αρχές ανέστειλαν όλες τις πτήσεις για μια ώρα σήμερα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης στην πόλη, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοσταθμός TRT Haber, ενώ πολλά άλλα μέρη στην Τουρκία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μεταφορές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πολλά τμήματα της Τουρκίας πλήττονται από το σαββατοκύριακο από σφοδρές χιονοπτώσεις και οι αρχές έκλεισαν τα σχολεία σε μερικά τμήματα της χώρας. Η τουρκική Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD) ανακοίνωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκλειστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε δήλωσή της, η AFAD αναφέρει πως 4.306 άνθρωποι παραμένουν αποκλεισμένοι σε ολόκληρη τη χώρα και πως ομάδες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων έχουν παραδώσει σ’ αυτούς χιλιάδες πακέτα με ποτά και τρόφιμα, ενώ 6.750 άνθρωποι έχουν ήδη μεταφερθεί σε κοιτώνες σε επτά επαρχίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1