Κόσμος

Τουρκία: Παρουσιαστής χαστούκισε τεχνικό σε ζωντανή μετάδοση

Σοκ προκαλεί τα όσα έκανε δημοσιογράφος – παρουσιαστής στην Τουρκία κατά τη διάρκεια συνέντευξης, και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έπαιρνε στην δήμαρχο της Γκαζιαντέπ Φατμά Σαζίν χαστούκισε έναν τεχνικό που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, καθώς θεώρησε ότι καθυστερούσε.

Η δήμαρχος της Γκαζιαντέπ έμεινε… ατάραχη και συνέχισε να μιλά κανονικά σα να μη συνέβη τίποτα. Μετά την συνέντευξη ωστόσο απολογήθηκε για την στάση της

Παράλληλα , ο παρουσιαστής φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, ωστόσο μάλλον πλέον…. είναι αργά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS