Κόσμος

Τουρκία: Σφοδρή σύγκρουση τραμ με λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη με 19 τραυματίες – Βίντεο

Τραμ εμβόλισε λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας σε μια σφοδρή σύγκρουση που προκάλεσε των τραυματισμό 19 ανθρώπων. Το λεωφορείο κινούνταν σε δρόμο της περιοχής Αλιμπέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία όταν το τραμ το χτύπησε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του.

Από την σφοδρή σύγκρουση του τραμ με το λεωφορείο τραυματίστηκαν 19 άνθρωποι που επέβαιναν στα δυο οχήματα και οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία. Από τους τραυματίες οι 4 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανία: Ρωσικός βομβαρδισμός σε παιδιατρικό νοσοκομείο στη Χερσώνα – Το Κίεβο καταγγέλλει «νέο έγκλημα πολέμου»
Εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν από ρωσικό πλήγμα σε παιδιατρικό νοσοκομείο στη Χερσώνα, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές που κατηγορούν τη Μόσχα ότι στοχεύει εσκεμμένα αμάχους
Κατεστραμμένα κτίρια στην Ουκρανία
Ντόναλντ Τραμπ: «Πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται να είμαι υποψήφιος για τρίτη θητεία, κρίμα» – Το σενάριο με τον Βανς ως «μαριονέτα»
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Στιβ Μπάνον, υπογράμμισε ότι «ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος το 2028, ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει σε αυτή την ιδέα», εξηγώντας ότι υπάρχει σχέδιο για να γίνει αυτό
Οι Ντόναλντ Τραμπ και Τζ. Ντ. Βανς