Ένας άνδρας έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Όριο Αλ Σέριο του Μπέργκαμο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε καταφέρει να μπει στον διάδρομο προσγείωσης και είχε αρχίσει να τρέχει προς την κατεύθυνση αεροπλάνου που είχε ξεκινήσει την τροχοδρόμηση.
Ο κινητήρας του αεροπλάνου φέρεται να «ρούφηξε» τον άτυχο άνδρα, κάτι που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να μην ήταν επιβάτης ή εργαζόμενος στον αερολιμένα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.
Oι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για αυτοκτονία.
Το αεροσκάφος, ένα Airbus A312, ανήκει στην εταιρία Volotea και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τις Αστούριες της βόρειας Ισπανίας. Μετά το τραγικό συμβάν το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο παρέμεινε κλειστό για μια περίπου ώρα.