Κόσμος

Τουρκία: Μην μας προκαλείτε με τους μιναρέδες!

Να αποσύρουν όλοι οι πλούσιοι μουσουλμάνοι τα χρήματά τους από τις ελβετικές τράπεζες ζητεί...

ο υπουργός της κυβέρνησης Ερντογάν υπεύθυνος για θέματα ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς.

Σε σημερινή συνέντευξή του στη Χουριέτ προτείνει: ” Οι πλούσιοι Μουουλμάνοι να πάρουν τα χρήματα τους απο τις τράπεζες της Ελβετίας και να τα φέρουν στις τουρκικές.”

Επίσης, το πρωι στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο τουρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούντογλου είπε :  “Μην προκαλούμε εμπόδια στους μιναρέδες, που αργότερα ίσως να απαγορεύσουν τα τζαμιά και μετά την προσευχή. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Μην προκαλέσουμε νεο πολιτιστικο ψυχρό πόλεμο.”

” Δεν μπορώ να καταλάβω στην Ευρώπη πως γίνεται η ύβρις εναντίον του προφήτη Μωάμεθ να μπορεί να είναι μερος της ελευθερίας της σκέψης.”
Μην προκαλείτε τους Μουσουλμάνους. Εμείς είμαστε η χώρα που μπορουμε αμεσα να μιλάμε με ευρωπαίους.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Αυστηρότερη στάση κατά της Τουρκίας ζητούν ομογενείς – Στο επίκεντρο θρησκευτικές ελευθερίες, Θεολογική Σχολή της Χάλκης και Αγία Σοφία
Το HALC έχει ήδη εκκινήσει εκστρατεία με στόχο την άσκηση πίεσης προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υποστηρίζοντας τις συστάσεις της USCIRF
Τραμπ και Ερντογάν