Κόσμος

Τραγωδία! Κρεμάστηκε στο σπίτι που αυτοκτόνησε ο γιος της – Την απειλούσαν με έξωση

Το μόνο που ήθελε ήταν να συνεχίσει να ζει στο σπίτι όπου ο γιος της είπε τα τελευταία του λόγια και άφησε την τελευταία του πνοή. Κρεμάστηκε μετά τις συνεχείς απειλές έξωσης, αφήνοντας ένα συγκλονιστικό γράμμα στον David Cameron.

Η 53χρονη γυναίκα 10 ημέρες νωρίτερα είχε γράψει μια οργισμένη επιστολή με αποδέκτη τον Βρετανό πρωθυπουργό για τις δυσκολίες του Bedroom Tax. Είχε ενοχληθεί από τη φορολόγηση μετά την αυτοκτονία του 16χρονου γιου της Jack Allen το 2013. Το γράμμα βρέθηκε δίπλα στο πτώμα της στις 10 Αυγούστου.

Η φίλη της Natalie Richardson ήταν αυτή που ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα στο σπίτι της στο Maltby, κοντά στο Rotherham. “Ήθελε να αγοράσει το σπίτι. Ήταν το σπίτι όπου μεγάλωσε τους 3 γιους της, το σπίτι όπου ο Jack πήρε τις τελευταίες του ανάσες, έφαγε το τελευταίο του γεύμα και είπε τα τελευταία του λόγια”.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως την ημέρα που ανακαλύφθηκε το πτώμα της είχε σταλεί ειδοποίηση έξωσης. “Η μέθοδος ήταν εντυπωσιακά όμοια με τον τρόπο που αφαίρεσε ο Jack τη ζωή του. Ήθελε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα πιθανότατα στις αρχές που ασχολήθηκαν με την έξωσή της”, σημείωσε ο βοηθός ιατροδικαστή του Doncaster Mark Beresford.

Τραγική ειρωνία πως η 53χρονη μαγείρισσα σχολείου βοηθούσε το Rotherham Council στο έργο πρόληψης αυτοκτονιών.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: 34χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος – Ύποπτος ο σύζυγός του
Το θύμα φέρεται πως είχε καταγγείλει τουλάχιστον 9 φορές τον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως όντως τσακώθηκαν το προηγούμενο βράδυ και λίγες ώρες μετά τον βρήκε νεκρό
Άνδρες
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ