Κόσμος

Τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ: 8 τραυματίες

Ένας Παλαιστίνιος τραυμάτισε σήμερα (09.02.2017) τουλάχιστον 8 ανθρώπους όταν άνοιξε πυρ και επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον περαστικών στην αγορά του Πετάχ Τίκβα κοντά στη Τελ Αβίβ. Η αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα. 

Ο δράστης, που προέρχεται από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, συνελήφθη, επισήμανε η αστυνομία.

Τα θύματα, εκ των οποίων τα 2 φέρουν μέτριας σοβαρότητας τραύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τα αίτια της επίθεσης. 

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ για συνάντηση με Πούτιν παρά την απουσία Ζελένσκι: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σταματήσω τις δολοφονίες»
Ο πρόεδρος Τραμπ είχε απευθύνει στη Ρωσία τελεσίγραφο, που τυπικά εξέπνεε σήμερα, να κλείσει συμφωνία με την Ουκρανία για να τελειώσει ο πόλεμος, επί ποινή πολύ σκληρών οικονομικών κυρώσεων αν δεν προχωρούσε
Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ