Κόσμος

Τρόμος σε πτήση στην Πολωνία! Αεροπλάνο προσγειώθηκε με την “κοιλιά” επειδή μπλόκαραν οι τροχοί [pic]

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες μια πτήσης της Πολωνικής αεροπορίας LOT, όταν το αεροπλάνο πραγματοποίησε προσγείωση έκτακτης ανάγκης με την «κοιλιά» του στο αεροδρόμιο Οκέτσιε της Βαρσοβίας.

Ο λόγος ήταν ότι δεν λειτούργησαν οι ανασυρόμενοι τροχοί προσγείωσης του, όπως μετέδωσε ο ραδιοσταθμός Zet, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, αφού άρχισε να πετάγεται φωτιά κατά την προσγείωση.

Η διοίκηση του αεροδρομίου με ανάρτηση στο Twitter τόνισε ότι δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από το περιστατικό, προσθέτοντας πως μια επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Το αεροδρόμιο διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του.

«Δεν συνέβη τίποτε στους επιβάτες», ανέφερε η διοίκηση του αεροδρομίου σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το ραδιοσταθμός Zet, το αεροσκάφος πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από την Κρακοβία προς τη Βαρσοβία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια πολέμου για 1.000 τραυματίες στρατιώτες την ημέρα στη Γερμανία – Δεν είναι προετοιμασμένα τα  νοσοκομεία
Πρόσφατη έρευνα της εκπομπής Panorama του NDR αποκαλύπτει ότι πολλά γερμανικά νοσοκομεία δεν είναι ακόμη επαρκώς προετοιμασμένα για το υποθετικό σενάριο πολέμου, κάτι που μέχρι πρότινος θεωρούνταν «αδιανόητο»
Άσκηση με γερμανικό νοσοκομείο
Τζίμι Κίμελ: Επιστροφή με δάκρυα στην τηλεόραση – «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Τραμπ να ελέγχει τι θα λέμε»
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνησή μας να ελέγχει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να λέμε στην τηλεόραση» είπε μεταξύ άλλων ο Τζίμι Κίμελ
Ο Τζίμι Κίμελ
Επιστολή Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου σε Τραμπ: Μην πουλήσετε μαχητικά F-16 και F-35 στην Τουρκία
Η επιστολή αναφέρει ότι οι τουρκικές διεκδικήσεις υπό το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας» κλιμακώνουν την ένταση και καθυστερούν ενεργειακά έργα στα οποία συμμετέχουν αμερικανικές εταιρείες
Μαχητικό αεροσκάφος F15 1