Site icon NewsIT
07:54 Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Τρόμος στην Ταϊλάνδη – Απανωτές βομβιστικές επιθέσεις, τουλάχιστον 2 νεκροί, πολλοί οι τραυματίες

Οκτώ βόμβες σε τέσσερα σημεία της χώρας μέσα σε διάστημα 12 ωρών έχουν σκορπίσει τον τρόμο στην Ταϊλάνδη.

ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERS

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία έχουν μπει στο στόχαστρο τα τουριστικά θέρετρα της χώρας με τουλάχιστον δυο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
Οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες ωστόσο γίνεται λόγος για έναν αστυνομικό και μια γυναίκα νεκρούς και δεκάδες τραυματίες στο Πουκε, το Χουά Χιν, το Τραγκ και το Σουράτ Θανί. 

 

Το μπαράζ των επιθέσεων ξεκίνησε από το Χουά Χιν όπου εξερράγησαν δυο εκρηκτικοί μηχανισμοί χθες τη νύχτα και άλλοι τρεις σήμερα.
Δύο μικρές βόμβες εξερράγησαν στο Πουκέτ, διάσημο τουριστικό θέρετρο στην Ταϊλάνδη, τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.
Η πρώτη βόμβα εξερράγη κοντά σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας, τραυματίζοντας έναν άντρα, ενώ η δεύτερη έγινε σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 23 τραυματίες μεταξύ των οποίων υπάρχουν και 10 τουρίστες. Οι τουρίστες σύμφωνα με τις τοπικές αρχές προέρχονται από Γερμανία, Αυστραλία, Ολλανδία,Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Με πληροφορίες από RT – ΑΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version