Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζεφ Μπέζος: Το δημόσιο φλερτ της συντρόφου του με τον Ντι Κάπριο – Πώς αντέδρασε

Τζεφ Μπέζος: Το δημόσιο φλερτ της συντρόφου του με τον Ντι Κάπριο – Πώς αντέδρασε

Τον γύρο των social media κάνει βίντεο με την σύντροφο του Τζεφ Μπέζος να «λιώνει» μπροστά στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Το στιγμιότυπο με τον διάσημο ηθοποιό είναι από το LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες και από το βράδυ του Σαββάτου (6/11) τα περιπαικτικά σχόλια στο Twitter πέφτουν «βροχή». 

Ο Τζέφ Μπέζος και η σύντροφός του συνάντησαν τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο LACMA Art+Film Gala και στο βίντεο φαίνεται η Λόρεν Σάντσεζ να κοιτάει επίμονα τον γοητευτικό ηθοποιό. «Ο Λεο είναι ο κύριος θα σου κλέψω το κορίτσι», σχολίαζε το Barstool Sports, o λογαριασμός στο Twitter που ανέβασε το στιγμιότυπο. 

Το βίντεο όμως έχει γίνει viral και για την διαφορά ύψους που έχουν ο Τζεφ Μπέζος και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, υπάρχει μια κάποια διαφορά ανάμεσα στον δισεκκατομυρίουχο και τον ηθοποιό. Διεθνή ΜΜ αναφέρουν πάντως πως ο ΝτιΚάπριο είναι 1,80 και ο Μπέζος 1,72.

Δείτε το βίντεο:

Μετά την ανάρτηση του Barstool Sports με το βιντεάκι του Τζεφ Μπέζος και του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στο Twitter πήραν «φωτιά». «Κανόνας πρώτος, ποτέ μη συστήνεις το κορίτσι σου στον Λέο ΝτιΚάπριο», έγραψε ένας χρήστης. «Νομίζετε ότι ο Λέο θα πάει στο διάστημα», έγραψε ένας άλλος. «Βρες κάποιον να σε κοιτάει όπως η κοπέλα του Μπέζος κοιτά τον ΝτιΚάπριο», έγραψε ένας τρίτος. 

Μετά τον καταιγισμό των περιπαικτικών σχολίων, ο Τζεφ Μπεζ θέλησε να απαντήσει στο ίδιο ύφος. Δημοσίευσε λοιπόν μία φωτογραφία του στην οποία σκύβει πάνω από μία ταμπέλα που γράφει «Κίνδυνος! Απότομος γκρεμός, θανάσιμη πτώση». «Λέο, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία στο Twitter.

Δείτε την «απάντηση» του Τζεφ Μπέζος:

Από την πλευρά της πάντως η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ, αρκέστηκε στο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου και στην οποία φαίνεται να τον κοιτάζει χαμογελαστή. «Όμορφη βραδιά χθες  στο @LACMA Art + Film Gala με οικοδεσπότες τους καταπληκτικούς @1evachow και @leonardodicaprio. Πολλά συγχαρητήρια στους φετινούς τιμώμενους @asherald, @kehindewiley και Steve Spielberg! Μια καταπληκτική εκδήλωση που θα ωφελήσει σημαντικές μουσειακές πρωτοβουλίες, εκθέσεις για τα επόμενα χρόνια», αναφέρει στη λεζάντα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις