Κόσμος

Τζέιμς Μποντ: Μουτράκια από την Μπρόκολι στον Ντάνιελ Κρεγκ

Δεν φαίνεται να παίρνει τέλος η ιστορία με τη συνέχιση της κινηματογραφικής σειράς του Τζέιμς Μποντ. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η 24η περιπέτεια του θρυλικού πράκτορα 007 όλοι ασχολούνται με το πότε θα γυριστεί η νέα ταινία και φυσικά ποιος θα ενσαρκώσει τον Βρετανό πράκτορα.

Βέβαια, ευθύνη σε αυτό έχει και ο Ντάνιελ Κρεγκ που πριν καλά –καλά τελειώσουν τα γυρίσματα του Spectre έσπευσε να δηλώσει ότι «προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου παρά να ξαναπαίξω τον Μποντ».

Από τότε έχουν γραφτεί δεκάδες ρεπορτάζ για το ποιος μπορεί να είναι ο διάδοχός του, μέχρι που πριν από λίγους μήνες φήμες ήθελαν τον Ντάνιελ Κρεγκ να συμφώνησε με την παραγωγό της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς Μπάμπαρα Μπρόκολι και να δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην 25η συνέχεια της ταινίας, η οποία θα είναι η 5η δική του ταινία Μποντ.

Τώρα που πλέον ο Κρεγκ δήλωσε πανέτοιμος να φορέσει το σκούρο του κοστούμι και να μπει στις νέες περιπέτειες του μυστικού πράκτορα, η Μπρόκολι μάλλον βαρέθηκε να τον περιμένει και «προσπαθεί να ξεφύγει», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το περιοδικό Page Six.

Η Μπρόκολι παρακάθησε στο δείπνο Chateau Marnont μαζί με άλλους διάσημους κινηματογραφιστές και φαίνεται να εμπιστεύτηκε σε φίλους της ότι δεν είναι ακόμη σίγουρη για το πότε θα γυριστεί η επόμενη ταινία του 007.
Η Μπρόκολι δηλώνει απασχολημένη με την παραγωγή δύο άλλων ταινιών και ενός θεατρικού έργου, καθώς και της παράστασης «The Kid Stays in the Picture» που παίζεται στο Λονδίνο και η οποία στη συνέχεια θα ανέβει και σε σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πτώση αεροσκάφους στην Τουρκία: Ένα χωριό γλίτωσε την τραγωδία για μόλις 30 δευτερόλεπτα
Αν το αεροπλάνο που μετέφερε την Ελληνίδα αεροσυνοδό και τον Λίβυο Στρατηγό είχε συνεχίσει να πετάει εκτός ελέγχου για άλλα 30 δευτερόλεπτα, θα είχε συντριβεί στο κέντρο του χωριού, 2 χλμ. μακριά
Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και ομάδες έρευνας και διάσωσης στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους που μετέφερε τον αρχηγό του στρατού της Λιβύης, Μοχάμεντ Αλί Αχμέντ Αλ-Χαντάντ
Βροχές και πλημμύρες έθεσαν το Λος Άντζελες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Χιλιάδες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα
Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους την παραμονή των Χριστουγέννων - Προειδοποιήσεις και για κατολισθήσεις - «Σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες» προειδοποιεί η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία
Πλημμύρα
Ο Ζελένσκι εύχεται για τον Πούτιν «μακάρι να πεθάνει» και να έρθει ειρήνη για την Ουκρανία – Το αιχμηρό χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
Την ίδια ώρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν αντάλλαξε δώρα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών - Εκείνος της χάρισε κοσμηματοθήκη, ενώ η Μαρία Ζαχάροβα τού έδωσε φάκελο με μία έκθεσή της
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
23