Κόσμος

Τζιχαντιστές: “Επιστρέψαμε στην Αμερική”! Ανατριχιαστικό βίντεο – Απειλούν με νέες επιθέσεις

Κλίμα τρόμου δημιουργούν με ένα ανατριχιαστικό βίντεο για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου οι τζιχαντιστές, απειλώντας με νέες επιθέσεις.

Οι εξτρεμιστές ισχυρίζονται ότι επέστρεψαν στην Αμερική και προειδοποιούν τις ΗΠΑ για επανάληψη της θηριωδίας, καθώς και αυτοκίνητα γεμάτα εκρηκτικά και βομβιστές αυτοκτονίας.

Το δεκάλεπτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα ανήμερα της 14ης επετείου από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους όπου έχασαν τις ζωές τους 3.000 άνθρωποι.

Προβάλλονται εικόνες του Οσάμα Μπιν Λάντεν δίπλα σε φωτογραφίες από τους φλεγόμενους Δίδυμους Πύργους και σε ένα σημείο ακούγεται η φράση του πρώην ηγέτη τους πως “κάθε μουσουλμάνος, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται τη διάκριση στην καρδιά του, μισεί τους Αμερικανούς, τους εβραίους και τους χριστιανούς”.

“Έχω νιώσει βασανισμένος και σε πόλεμο και έχω αισθανθεί αισθανθεί μίσος και εχθρότητα για τους Αμερικανούς” είναι μια ακόμα από τις φράσεις του που ακούγονται στο βίντεο.

Υπάρχουν σκηνές από μαχητές του ISIS να πολεμούν τραγουδώντας ένα τραγούδι με στίχους “οι στρατιώτες του Αλλάχ είναι έτοιμοι”.

“Θα επαναλάβουμε την 11η Σεπτεμβρίου και θα στείλουμε αυτοκίνητα με εκρηκτικά και βομβιστές αυτοκτονίας” είναι ένα από τα προειδοποιητικά μηνύματα που εμφανίζονται στο βίντεο.

Οι απειλές, σύμφωνα με τη Mirror, εμφανίστηκαν σε 2 λογαριασμούς του Twitter.

Μια μέρα νωρίτερα είχε δοθεί στη δημοσιότητα ένα απειλητικό μήνυμα από τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Ayman al-Zawahiri προς τους νεαρούς μουσουλμάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τις άλλες δυτικές χώρες, ενθαρρύνοντάς τους να πραγματοποιούν επιθέσεις στις χώρες τους.

Πηγή:
Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι