Site icon NewsIT
11:55 | 02.06.25

Τζο Μπάιντεν: «4 υπάλληλοι του Λευκού Οίκου χρησιμοποίησαν το στυλό του για να πλαστογραφήσουν την υπογραφή του» λέει Ρεπουμπλικανός βουλευτής

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κρατώντας στιλό

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κρατώντας στιλό / AP Photo/Jacquelyn Martin Φωτογραφία αρχείου

Newsit Newsroom

«Η υπογραφή του Μπάιντεν εμφανίστηκε μαγικά στα χαρτιά» υποστηρίζει Ρεπουμπλικανός βουλευτής

Σε μια νέα καταγγελία για τη διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν προχώρησε στέλεχος των Ρεπουμπλικανών.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο ως γνωστόν στηρίζει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, ο βουλευτής των Ρεπουμπλικανών και πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζέιμς Κόμερ, δήλωσε πως τέσσερις υπάλληλοι του Λευκού Οίκου χρησιμοποίησαν στυλό για να πλαστογραφήσουν τις υπογραφές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε σημαντικά έγγραφα.

«Η υπογραφή του Μπάιντεν εμφανίστηκε μαγικά στα χαρτιά», είπε ο Τζέιμς Κόμερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ταυτότητες των εργαζομένων έχουν ήδη εξακριβωθεί καθώς έστειλαν ανεξάρτητα έγγραφα για αυτόματη υπογραφή. Τώρα το Κογκρέσο των ΗΠΑ σκοπεύει να ανακαλύψει ποιος τους έδωσε τέτοιες εξουσίες και σε ποια βάση χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία χωρίς την προσωπική συμμετοχή του Μπάιντεν. Αναμένονται επίσης μαρτυρίες από τους υπεύθυνους για την αποθήκευση και τη χρήση του αυτόματου στυλό.

Ο Λευκός Οίκος μάλιστα κατονόμασε αξιωματούχους που υπέγραψαν έγγραφα εκ μέρους του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, είπε ο Κόμερ. «Έχουμε ταυτοποιήσει τα άτομα, τα οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πήραν τα έγγραφα και έκαναν την υπογραφή του Τζο Μπάιντεν να εμφανιστεί μαγικά στα έγγραφα», μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι.

Ο Κόμερ υποστήριξε επίσηςότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ θα ανακαλύψει ποιος τους έδωσε την εξουσιοδότηση να χρησιμοποιούν το αυτόματο στυλό και σε ποια βάση χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία χωρίς την προσωπική συμμετοχή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version