Κόσμος

Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα του προέδρου των ΗΠΑ – Τραγούδησε το «Happy Birthday» και ξέχασε το όνομα της εορτάζουσας

Τον γύρο των social media κάνει η νέα γκάφα στην οποία υπέπεσε ο Τζο Μπάιντεν, ανοίγοντας και πάλι την συζήτηση για την πνευματική κατάσταση του. Αυτή τη φορά ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ουάσινγκτον μπέρδεψε το όνομα της κυρίας στην οποία ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά. 

Σε εκδήλωση για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, ο Τζο Μπάιντεν τραγούδησε το Happy Birthday στη σύζυγο του γιου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αλλά… ξέχασε το όνομά της. Και αν και η πρόθεση του προέδρου των ΗΠΑ ήταν να τιμήσει με τον τρόπο αυτό την 49χρονη Άντρεα Γουότερς Κινγκ, τελικά δεν του… βγήκε.

«Μάρτιν γιορτάζουμε σήμερα την κληρονομιά του αγαπημένου πατέρα σου. Αλλά συγχαρητήρια σήμερα και στην γυναίκα σου που νομίζω έχει τα γενέθλιά της; Κοίτα η σύζυγός μου έχει έναν κανόνα στην οικογένειά μας: όταν κάποιος έχει γενέθλια του τραγουδάμε το Happy Birthday. Είστε έτοιμοι;» είπε αρχικά ο Τζο Μπάιντεν. 

Και μετά ακολούθησε το… δράμα του προέδρου των ΗΠΑ, αφού έψαχνε με αγωνία στο auto-cue (ώτο κιου) το όνομα της εορτάζουσας. Και όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο είπε «Happy birthday, αγαπημένη Valz-dvit».

Αντιλαμβανόμενος τη νέα γκάφα του, ο Τζο Μπάιντεν προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας «είναι δύσκολο να γίνεται κανείς 30. Αλλά πρέπει να το αντέξεις».

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ και δεν είναι λίγες οι φορές που οι γκάφες του έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ, καθώς «φουντώνει» η συζήτηση για την πνευματική του κατάσταση. Να θυμίζουμε ότι στο πολύ πρόσφατο παρελθόν έχει μπερδευτεί με τον θάνατο του γιου του και τον συνεχιζόμενο πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, ενώ έχει μπερδέψει σε ομιλία του την Καμπότζη με την Κολομβία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός σε όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από πλήγματα της Ρωσίας
Στο χθεσινοβραδινό διάγγελμά του, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποίησε εναντίον του κινδύνου να εξαπολυθούν «μαζικά πλήγματα» τη νύχτα, επικαλούμενος «τις υπηρεσίες πληροφοριών μας»
Φωτιά σε πολυκατοικία στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όλο και πιο κοντά στην εμπλοκή τους στον πόλεμο κατά του Ιράν
Σκέφτονται μια σκληρότερη στάση μετά από τις συνεχείς επιθέσεις που έχουν διαταράξει τις οικονομίες τους και τον κίνδυνο η Τεχεράνη να έχει την μακροπρόθεσμη επιρροή στα Στενά του Ορμούζ
Καπνοί από επίθεση στη Σαουδική Αραβία
Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ ταράζει περισσότερο τα νερά στον πόλεμο κατά του Ιράν – Οι ασταμάτητες αντιφάσεις του
Τελειώνει ή δεν τελειώνει ο πόλεμος; Τι γίνεται με τα Στενά του Ορμούζ; Καταστράφηκαν οι δυνάμεις του Ιράν από τους βομβαρδισμούς; Οι εκτιμήσεις του Αμερικανού προέδρου που έπεσαν «έξω»
Ντόναλντ Τραμπ