Κόσμος

Βασιλιάς Κάρολος για καρκίνο: Έχασα τη γεύση μου κατά τη διάρκεια της θεραπείας

Ο βασιλιάς Κάρολος προχώρησε σε προσωπικές πληροφορίες για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε σήμερα 13.05.2024 ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης του κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για τον καρκίνο, καθώς επισκέφθηκε το Αεροπορικό Μουσείο του Στρατού στο Χάμσαϊρ.

Ο μονάρχης συνομιλούσε με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού Aaron Mapplebeck, ο οποίος είπε στον βασιλιά Κάρολο ότι υποβλήθηκε πέρυσι σε χημειοθεραπεία για καρκίνο στους όρχεις.

Ο βετεράνος του βρετανικού στρατού ανέφερε πώς έχασε την αίσθηση της γεύσης του – και ο βασιλιάς αποκάλυψε ότι αυτό είχε συμβεί και στον ίδιο.

Ο Βρετανός μονάρχης επισκέφτηκε μια σχολή στρατιωτικής εκπαίδευσης σε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα μετά τη διάγνωση του με καρκίνο.

kingcharles charlesking charles

Το Παλάτι ανακοίνωσε στις 5 Φεβρουαρίου 2024 ότι ο Κάρολος έχει καρκίνο. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν ακόμη προβεί σε λεπτομέρειες της θεραπείας του βασιλιά.

Η ασθένεια εντοπίστηκε όταν υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον προστάτη στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου.

Πληροφορίες από Dailymail

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση