Κόσμος

Βγήκε από το νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον – Η ανακοίνωση του παλατιού

Η Κέιτ Μίντλετον, που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν μετά από σοβαρό χειρουργείο, βγήκε από το νοσοκομείο σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε το παλάτι, το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1/24).

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει για την Κέιτ Μίντλετον ότι «η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επέστρεψε στο σπίτι της, στο Γουίνδσορ, όπου θα συνεχίσει να αναρρώνει από το χειρουργείο της.

Η υγεία της εξελίσσεται ομαλά».

Η Κέιτ Μίντλετον έμεινε στο νοσοκομείο σχεδόν δυο εβδομάδες.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του παλατιού:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Στην ανακοίνωση του παλατιού γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για το προσωπικό του νοσοκομείου που φρόντισε την πριγκίπισσα Κέιτ κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του «London Clinic» και ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που παρείχε».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το ζεύγος Κέιτ – Γουίλιαμ έχει δεχθεί ευχές για ταχεία ανάρρωση από ολόκληρο τον κόσμο…

Οι αποκαλύψεις ότι κινδύνευσε η ζωή της

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca», κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, εκτός αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

Το σχόλιο έγινε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης με την παρουσιάστρια να ρωτάει αν κινδυνεύει η ζωή της. Τότε δημοσιογράφος που καλύπτει τη νοσηλεία της Κέιτ είπε: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1