Κόσμος

Βουλευτής εμφανίστηκε γυμνός στη Βουλή κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης (pic)

Μια από τις πιο άτυχες στιγμές της πολιτικής του καριέρας, ίσως και της ζωής του, είχε την περασμένη Τετάρτη (7/4) ένας βουλευτής στον Καναδά. Ο William Amos εμφανίστηκε… ολόγυμνος κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης της Βουλής. 

Ο 46χρονος φιλελεύθερος πολιτικός καταγράφηκε από την κάμερα χωρίς ρούχα στο γραφείο του, με φόντο τις καναδικές σημαίες. Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε από την καναδική εφημερίδα The Canadian Press.

canadian minister video grab

Ο William Amos, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές περιστατικό. «Αυτό ήταν ένα ατυχές λάθος», δήλωσε στο Twitter ο 46χρονος Καναδός πολιτικός. «Η δυνατότητα σύνδεσης με βίντεο ενεργοποιήθηκε κατά λάθος, καθώς άλλαζα ρούχα. Ήθελα να βάλω το κοστούμι μου, γιατί πριν είχα πάει για τρέξιμο. Ειλικρινά, ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου στη Βουλή για αυτό» πρόσθεσε.

Για την ιστορία, ο William Amos κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης δεν έκανε κάποια τοποθέτηση. Επίσης, συνάδελφος-βουλευτής του 46χρονου πολιτικού σχολιάζοντας το περιστατικό σημείωσε ότι το πρωτόκολλο της Βουλής απαιτεί οι βουλευτές να φορούν επίσημο ένδυμα, κάτι που περιλαμβάνει και… εσώρουχα.

Με πληροφορίες από New York Post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1